jaren dertig tuin oosterbeek stip gras en kei

Caroline heeft twee maal een ontwerp en een beplantingsplan voor onze tuin gemaakt. De eerste keer ging het om een tuin (op kleigrond) bij een jaren zestig woning, de tweede keer betrof het een tuin (op zandgrond) bij een jaren dertig huis. Zij heeft in beide gevallen uitvoerig onze wensen doorgenomen en ons met haar enorme vakkennis veel nieuwe ideeën aangedragen. Het daarna ontvangen creatieve en gedegen ontwerp en het beplantingsplan sloten naadloos aan op onze gesprekken. Haar kennis van (bijzondere) planten en bomen/heesters is indrukwekkend en zij heeft een groot gevoel voor kleur. Niet voor niets krijgen wij vaak complimenten over onze tuin!

Ellen en Lex


Caroline heeft ons geweldig geholpen om onze tuin te vernieuwen, met een heel mooi resultaat. Zij heeft eerst goed geluisterd naar onze tuinwensen en heeft vervolgens een duidelijk ontwerp en beplantingsplan gemaakt. We bevelen haar van harte aan om haar professionaliteit en plantenkennis. Daarnaast is het heel plezierig en efficiënt met haar samenwerken.

Theun en Eveline


Onze tuin was toe aan vernieuwing. Een aantal planten en struiken was in de loop van de jaren verwilderd. Ook was de toepassing van de tuin veranderd: van een tuin waarin eerst kleine kinderen konden spelen, ontstond er behoefte aan een tuin met verschillende hoeken om te kunnen genieten van planten en bloemen, waarin gegeten en geluierd kan worden en er moet een motor in gestald kunnen worden.
We wisten dus wel wat wij wilden, maar konden dat niet concreet vormgeven. Daarvoor hadden we de hulp ingeroepen van Caroline. Zij heeft eerst uitgebreid geïnventariseerd wat onze wensen waren. Vervolgens is zij gaan ontwerpen.
Het ontwerp sprak ons meteen erg aan! Aan de ene kant een natuurlijk vormgegeven tuin met verrassende elementen. Het ontwerp is dan ook, op kleine details na, niet gewijzigd. Doordat Caroline steeds goed luisterde naar onze wensen en met ons in gesprek is gegaan over eventuele wijzigingen, is haar ontwerp helemaal een tuin naar ons hart geworden.

Sonja en Frank